2014. július 7., hétfő

Angyali karkötőm története

Egyszer volt, hol nem volt...volt egyszer egy lány és egy csodálatos könyv. A lány meglátta a könyvet és azonnal beleszeretett. Nem bírta nélküle..Minden gondolata körülötte forgott. De mivel Ő egy szerencsés lány volt, így megkapta a könyvet. Megszagolhatta, megsimogathatta. Megérinthette. Ahogy kinyitotta csak úgy szaladni kezdtek a betűk. Egymás után. Egy betű, egy mondat, majd oldal oldal után... A lányt szinte megbabonázták azok az új dolgok, amikről olvasott.
Aztán történt valami... új dolgot pillantott meg a lány. Egy karkötőt a könyv borítóján. És elkezdett kattogni az agya. Hogyan is szerezhetne magának egy ugyan olyan karkötőt. Vagy csak egy hasonlót. De ismét szerencséje volt a lánynak, mert volt egy barátnője, aki ékszereket készített. És email, emailt követett, a karkötő elkészült, a lány megkapta, mindenki boldogan élt tovább...
Mondhatnánk így is az Angels' Army-s karkötőm történetét.

angyalműhely könyv borító.jpg

Akkor pontosítva:
Egy gyönyörű, angyali barátnőm ( nevezhetem így remélem ) mutatott egy képet, hogy készítsek el neki egy karkötőt... beleszeretett egy könyvbe, és szeretne egy hasonló karkötőt... :)
Szóval képet megkapva, megnézve, emésztve, anyagbeszerzés indul...
Karkötő elkészül, barátnőnek elküld...

Innen indult el egy csoda...az általam elkészített karkötőt egyszer csak bemutatták a könyv hivatalos oldalán és egyre többen kezdték el rendelni Tőlem, kérni, hogy Ők is szeretnének ilyen Angyalos karkötőt :)
Aztán egyszer csak, ÉN (???!!!) , egy kis városi anyuka, Budapesttől 200akárhány kilométerre kaptam egy levelet, miszerint az én karkötőmből szeretnének "egyenkarkötőt" készíteni...

Az enyémből...komolyan...ez igaz...áh... nem igaz...de igaz!!!!!!! Kb. ezek pörögtek a fejemben. És megmondom őszintén, ahogy a levelet elolvastam, ugráltam örömömben az uramnak, ahogy meséltem a levelet ( így visszagondolva biztos nem nézett hülyének :)

...ugráltam, mint egy kisgyerek aki megkapja azt az ajándékot a Jézuskától, amit kért tőle ...mert megkaptam azt az ajándékot, amit egy két kezével dolgokat készítő emberke megkaphat...AZ ELISMERÉST... 
Igen, a nagybetűs elismerést...mert ez maga az ELISMERÉS...az hogy az én karkötőm tetszett meg...hihetetlen...Sokszor még most sem hiszem el...De ez életem egyik legnagyobb elismerése... (és rámutatott arra, hogy van értelme annak amit csinálok, és hogy folytassam tovább, akárki, akármit mond, vagy nem mond... :) 

Köszönöm szépen... :) Köszönöm Juditnak, aki elindította ezt...Köszönöm mindenkinek, aki kért Tőlem ilyet...és köszönöm Nóriéknak, Erikának és a sok-sok Angyalnak.



A könyvről:  ...Nőknek szól...és talán azoknak a férfiaknak akik a Nőket meg szeretnék érteni ( és ugye sok ilyen Férfi van?? )
A Nő lelkéhez beszél, hogy megértsük saját magunkat...hogy lendületet kapjunk újra a mindennapokhoz...hogy megértsük, tényleg mi irányítjuk az életünket, és tényleg minden történhet úgy, ahogy MI szeretnénk...ha meg nem úgy történik, akkor az tuti véletlen, de gyorsan lépj tovább, mert a következő lépés már tuti a mi lépésünk...

Mindenkinek egyszer el kellene olvasni a könyvet...majd el lehetne dönteni, hogy szereti vagy sem...ha megszereti többször el fogja olvasni ezt garantálom, mert mindig talál benne valami újat...Ha nem szereti meg sebaj, hisz nem vagyunk egyformák...
De ebben a könyvben akkor is , mindenkiről szó van ( ha be mered vallani, ha nem ) ...benne van mindenki életéből egy kis történet... a Tiedből és az Enyémből is.
És hihetetlen amikor magadra ismersz :) És látod, hogy másnak is ugyan azok a problémái ami neked... 


Képek az Angels' Army oldalról.
Hajrá hajrá...tessék sokan rendelni..Íme a hivatalos oldal, innen tudjátok megrendelni.

Amennyiben tetszett, itt tudod követni a dolgaimat:  FACEBOOK OLDALAM

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések